over ons en ons bedrijf

André Kremers zit al zijn hele leven in de logistiek. Orde scheppen, tijdbesparende planningen maken, ad hoc handelen en alles letterlijk en figuurlijk in goede banen leiden, zijn eigenschappen die van Kremers eenmanszaak in korte tijd een bloeiend bedrijf hebben gemaakt. Een bedrijf met zeer positieve doorgroeimogelijkheden.

 

“Ik vind afspraken nakomen de normaalste zaak van de wereld, maar dat is blijkbaar geen vanzelfsprekendheid meer. Dit is echter bij Kremers Transport wel een vanzelfsprekendheid en dat zal ook altijd zo blijven.

 

Wij zijn in relatief korte tijd sterk gegroeid. We zijn van één wagen naar een eigen vloot gegaan. We hebben nu vol trots acht wagens en zo'n 20 tal trailers.

We danken deze groei aan onze kennis en kunde gecombineerd met simpelweg doorzetten en vooral ook plezier hebben in je werk. Als mensen tegen een logistiek probleem aanlopen vinden wij het een uitdaging om dit snel en correct op te lossen. Vandaag bellen is vandaag oplossen, dat is ons streven!”

 

Kremers Transport is uw partner wanneer u een zorgvuldig uitgestippeld plan van aanpak voor al uw transport nodig heeft, maar ook diegene die u belt wanneer u met spoed een pakketje naar Duitsland gebracht moet hebben. Kremers schakelt snel, heeft een groot netwerk en korte lijntjes.

 

 

Door onze ervaring en unieke kijk zijn wij ervan overtuigd de partij te zijn die alle logistieke kennis in huis heeft. Bel ons gerust!” 


Neem contact op via het contactformulier of telefoonnummer 0478 57 94 90