Over ons

Orde scheppen, tijdbesparende planningen maken, ad hoc handelen en alles letterlijk en figuurlijk in goede banen leiden, zijn eigenschappen die van Kremers transport in korte tijd een bloeiend bedrijf hebben gemaakt. Een bedrijf met zeer positieve doorgroeimogelijkheden.

“Ik vind afspraken nakomen de normaalste zaak van de wereld, maar dat is blijkbaar geen vanzelfsprekendheid meer. Dit is echter bij Kremers Transport wel een vanzelfsprekendheid en dat zal ook altijd zo blijven.

Wij zijn in relatief korte tijd sterk gegroeid. We zijn van één wagen naar een eigen vloot gegaan. We hebben nu vol trots 10 wagens en 30 trailers.

We danken deze groei aan onze kennis en kunde gecombineerd met simpelweg doorzetten en vooral ook plezier hebben in je werk. Als mensen tegen een logistiek
probleem aanlopen vinden wij het een uitdaging om dit snel en correct op te lossen.
Vandaag bellen is vandaag oplossen, dat is ons streven!”
Kremers Transport is uw partner wanneer u een zorgvuldig uitgestippeld plan van aanpak voor al uw transport nodig heeft, maar ook diegene die u belt wanneer u met spoed een pakketje naar Duitsland gebracht moet hebben. Kremers schakelt snel,
heeft een groot netwerk en korte lijntjes.
“Dat vinden wij belangrijk. Daarom zijn wij blij met onze groei, willen we nog doorgroeien, maar verliezen we niet onze kernwaardes uit het oog. We willen bijvoorbeeld niet zo groot worden dat we het persoonlijke contact verliezen. Wij bieden graag oplossingen van deur tot deur en dat moet te allen tijde zo blijven.

Door onze ervaring en unieke kijk zijn wij ervan overtuigd de partij te zijn die alle logistieke kennis in huis heeft.

Nationaal transport
Internationaal transport
Groupagevervoer EU
Containertransport
Koerierdiensten

Sneltransport (spoedzendingen)
Waardetransport
Orderpicking
Op- en overslag
Distributie

Logistieke dienstverlening
Industriële verhuizingen
Interne verhuizingen
Overflow
Rangeerwerk